עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzola ועשבי תיבול
עגבניות קלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך פלפל, עגבניות רומא, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו עגבניות צלויות עם שום, Gorgonzolan ועשבי תיבול, סטייק טנדרלוין עם גורגונזולן ועשבי תיבול ושום קלוי, ו סטייק טנדרלוין עם גורגונזולאן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
באמצעות כפית או כפית אשכולית, להסיר את הזרעים מהעגבניות.
מניחים את חצאי העגבניות, לחתוך את הצד למטה, על מגבות נייר כדי לנקז, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, שום, מלח ופלפל. באמצעות ידיים נקיות, לזרוק בעדינות את חצאי העגבניות סחוטים בתערובת השמן עד מצופה. להשרות את העגבניות במשך 10 דקות.
בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם וגבינת גורגונזולה.
מניחים את חצאי העגבניות במרינדה, בצד חתוך, על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. ממלאים כל עגבנייה חצי עם מילוי פירור הלחם.
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד מעט מתרכך ואת החלק התחתון של העגבניות הם חומים.
מסדרים את העגבניות המבושלות על מגש הגשה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.