עוגת גבינה אמרטו-ריקוטה
עוגת גבינה אמרטו-ריקוטה דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. אם יש לכם ביסקוטי שקדים, ביצה לבנה, גבינת שמנת 3 פחות שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה לא כל כך סופר. נסו עוגת לירה כתומה ריקוטן עם תותים אמרטו, עוגת גבינה אמרטו, ו עוגת גבינה אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביסקוטי במעבד מזון; לעבד עד פירורים בסדר טופס להניב 1 1/3 כוסות.
להוסיף 1/4 כוס סוכר; תהליך עד מעורבב.
הוסף 1 ביצה לבן, ולעבד עד מעורבב. לחץ על תערובת פירור לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 8 אינץ' springform.
אופים ב 375 במשך 15 דקות. מגניב מעט במחבת על מתלה תיל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
שלב ריקוטה הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיף קמח, ביצה, ו 1 ביצה לבן, פועם רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. הקש בעדינות על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
הסר מהתנור, בזהירות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של העוגה. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל. כיסוי וצינה לילה.
הערה: לפני עוגת גבינה מצמררת, מניחים מגבת נייר על מחבת לפני ציפוי בנייר כסף. זה יתפוס את העיבוי שנוצר סביב עוגת הגבינה בזמן שהיא במקרר. אתה יכול להחליף 1/2 כפית שקדים בתוספת 1/4 כוס מים עבור amaretto,אם תרצה.