קושיקשה
מוכן ב11 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

עגול 2-חזיר כרוב עוטפת

עגול 2-חזיר כרוב עוטפת
עגול 2-חזיר כרוב עוטפת היא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1314 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, טורטיות קמח, חרדל חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו עוטפת כרוב חזיר מצופה בסוכר, בשר חזיר וכרוב אורז עוטף עם אטריות צלופן, ו עוטפת כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות חתך " V " בתחתית כל כרוב כדי להסיר את החלק הקשה של גזע. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את עלי הכרוב ואת blanch במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מן הסיר לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
3
שים את הירקות לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
בקערה אחרת להקציף יחד את זנגביל שום, חומץ לבן, רוטב סויה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
רוטב סויהרוטב סויה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים את הירקות וזורקים למעיל לחלוטין. קוביות בשר חזיר לחתיכות בגודל ביס, להוסיף לירקות ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
צלעות חזירצלעות חזיר
6
הסר את הכרוב לעזוב אמבט קרח יבש טפיחה. שים רבע מהמילוי על השליש התחתון של 1 של עלי הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
קרחקרח
7
מגלגלים את העלה בחצי הדרך כך שהוא מכסה את המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון מרכז העלה ולסיים לגלגל אותו מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
חזור עם שאר הכרוב ומילוי. מסדרים על מנות הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
9
בסיר מעל חום בינוני, להביא 2 כוסות מים ורוטב סויה לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את הירכיים עוף. מבשלים עד מבושל דרך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
רוטב סויהרוטב סויה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר את העוף מהמחבת ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר ולהשליך את העצמות. להזמין 1/4 כוס לסיבוב 2 אביב עוף תאילנדי
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
11
רולס מתכון.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
בקערה קטנה מערבבים את חמאת הבוטנים, מיץ ליים, סוכר, שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
מיץ לייםמיץ ליים
שוםשום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
לטאטא בערך 1/3 כוס מים ומבשלים עד עבה, ואת עקביות pourable הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
לחמם את הטורטיות במיקרוגל עטוף במגבת לחה מעט במשך כ 45 שניות כדי להפוך אותם גמישים יותר. להרכיב את העטיפות על ידי שכבות, עוף, רוטב וירקות. למעלה עם יותר רוטב לפני הפשלה. מאובטח עם קיסמים וחותך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוטףעוטף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מיקרוגלמיקרוגל
15
מחממים מחבת חסינת oven מעל חום גבוה. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
הוסף 1 כף שמן קנולה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מוסיפים את צלעות החזיר וצורב משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
18
הסר ממחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
באותו מחבת מעל חום בינוני להוסיף את כף הנותרים של שמן קנולה, בצל ופטריות לטחון עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
20
מוסיפים את הקמח והכמון ומבשלים עד שזהוב קלות בצבע. מערבבים את מרק העוף וחרדל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, להוסיף את הפטרוזיליה ולהחזיר את כל אבל 1 צלעות חזיר בחזרה למחבת. שמור את 1 צלעות חזיר עבור עגול 2 מתכון חזיר כרוב עוטפת. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב על צלעות החזיר. מבשלים במשך 5 דקות, או עד צלעות חזיר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
צלעות חזירצלעות חזיר
כרובכרוב
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
עוטףעוטף
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
העברה להגשת צלחות ולשרת עם סלט טריז קרחון.
1
הסר את הליבה מן החסה לחתוך 4 רבעים. סדר על צלחות הגשה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
2
במחבת קטנה בייקון לטגן עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר ממחבת, לצלחת מרופדת בשקית נייר או מגבות נייר. לאחר התקררות, קוצצים לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה קטנה. במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר החום, חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
קערהקערה
4
לטאטא יחד עד בשילוב וסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים בביצה ובייקון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בייקוןבייקון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים מעל פלחי הקרחון ומגישים מיד.

מרכיבים

4פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בערך 5, עצם בירכיים עוףבערך 5, עצם בירכיים עוף2(יכול להיות או להרחיק)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב מגורר, (להזמין 4 עלים חיצוניים עבור עגול 2 חזיר כרוב עוטפת מתכון)כרוב מגורר, (להזמין 4 עלים חיצוניים עבור עגול 2 חזיר כרוב עוטפת מתכון)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2גזר, מגורדגזר, מגורד411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1קטןמלפפון, ג'וליאןמלפפון, ג'וליאן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4largesטורטיות קמחטורטיות קמח11 קילו קישואים,שום קצוץשום קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר קצוץ טריג'ינג'ר קצוץ טרי11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1ביצה קשה, קצוצה דקביצה קשה, קצוצה דק1ראשחסה קרחוןחסה קרחון2(חוֹרֶף)1 תות, קלוף1 תות, קלוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פרוסותפטריות פרוסות1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים, בסגנון שמנמןחמאת בוטנים, בסגנון שמנמן5צלעות חזיר סוף לחתוך, על 1 1/4 עד 1/2 קילוצלעות חזיר סוף לחתוך, על 1 1/4 עד 1/2 קילו1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)חרדל חריףחרדל חריף2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, בתוספת 1/3 כוסמים, בתוספת 1/3 כוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבןחומץ לבן