עגול 2-חזיר כרוב עוטפת היא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1314 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, טורטיות קמח, חרדל חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו עוטפת כרוב חזיר מצופה בסוכר, בשר חזיר וכרוב אורז עוטף עם אטריות צלופן, ו עוטפת כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעשות חתך " V " בתחתית כל כרוב כדי להסיר את החלק הקשה של גזע. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את עלי הכרוב ואת blanch במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר מן הסיר לקערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
שים את הירקות לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
בקערה אחרת להקציף יחד את זנגביל שום, חומץ לבן, רוטב סויה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
יוצקים את הירקות וזורקים למעיל לחלוטין. קוביות בשר חזיר לחתיכות בגודל ביס, להוסיף לירקות ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
צלעות חזיר
6
הסר את הכרוב לעזוב אמבט קרח יבש טפיחה. שים רבע מהמילוי על השליש התחתון של 1 של עלי הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
קרח
7
מגלגלים את העלה בחצי הדרך כך שהוא מכסה את המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון מרכז העלה ולסיים לגלגל אותו מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
חזור עם שאר הכרוב ומילוי. מסדרים על מנות הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
9
בסיר מעל חום בינוני, להביא 2 כוסות מים ורוטב סויה לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את הירכיים עוף. מבשלים עד מבושל דרך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
רוטב סויה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
הסר את העוף מהמחבת ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר ולהשליך את העצמות. להזמין 1/4 כוס לסיבוב 2 אביב עוף תאילנדי
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
11
רולס מתכון.
מרכיבים שתצטרך
גלול
12
בקערה קטנה מערבבים את חמאת הבוטנים, מיץ ליים, סוכר, שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
חמאת בוטנים
מיץ ליים
שום
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
לטאטא בערך 1/3 כוס מים ומבשלים עד עבה, ואת עקביות pourable הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
לחמם את הטורטיות במיקרוגל עטוף במגבת לחה מעט במשך כ 45 שניות כדי להפוך אותם גמישים יותר. להרכיב את העטיפות על ידי שכבות, עוף, רוטב וירקות. למעלה עם יותר רוטב לפני הפשלה. מאובטח עם קיסמים וחותך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוטף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מיקרוגל
15
מחממים מחבת חסינת oven מעל חום גבוה. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
הוסף 1 כף שמן קנולה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
מוסיפים את צלעות החזיר וצורב משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
18
הסר ממחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
באותו מחבת מעל חום בינוני להוסיף את כף הנותרים של שמן קנולה, בצל ופטריות לטחון עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
פטריות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
20
מוסיפים את הקמח והכמון ומבשלים עד שזהוב קלות בצבע. מערבבים את מרק העוף וחרדל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, להוסיף את הפטרוזיליה ולהחזיר את כל אבל 1 צלעות חזיר בחזרה למחבת. שמור את 1 צלעות חזיר עבור עגול 2 מתכון חזיר כרוב עוטפת. מתבלים במלח ופלפל וכופים את הרוטב על צלעות החזיר. מבשלים במשך 5 דקות, או עד צלעות חזיר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק עוף
צלעות חזיר
כרוב
חרדל
פטרוזיליה
כמון
קמח לכל מטרה
רוטב
עוטף
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
העברה להגשת צלחות ולשרת עם סלט טריז קרחון.
1
הסר את הליבה מן החסה לחתוך 4 רבעים. סדר על צלחות הגשה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חסה
2
במחבת קטנה בייקון לטגן עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר ממחבת, לצלחת מרופדת בשקית נייר או מגבות נייר. לאחר התקררות, קוצצים לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה קטנה. במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הסוכר החום, חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סוכר חום
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
קערה
4
לטאטא יחד עד בשילוב וסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים בביצה ובייקון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.