קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עגל Farsu Magru

עגל Farsu Magru
עגל Farsu Magru נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, ביצים, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה, סלטימבוקה עגל, ו ציר עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. יש קצב להסיר עצם מן חזה עגל ופרפר פתוח.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית כתית עד לעישון ומוסיפים סלק ירוק. מבשלים עד נבול אבל לא מבושל לחלוטין, על 1 דקה, ולהסיר מהחום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתיתשמן זית כתית
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים גבינה מגוררת, עגבניות מיובשות וביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מניחים בתוך כיס עגל מגלגלים עגל כמו גליל ג ' לי. לקשור היטב עם חוט הקצב מתבלים עם מלח ופלפל. בתבשיל תחתיות עבה מוכן לתנור, מחממים 3 כפות שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מוסיפים חזה עגל וחום מכל הצדדים, מסתובבים לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
6
מסננים שמן מחבת, מוסיפים יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה או בנייר כסף ומניחים בתנור. מבשלים 1-1 / 2 שעות או עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר ולאפשר לעמוד 10 דקות. לגלף ולשרת.