קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

עגל ממילאנו

עגל ממילאנו
עגל Milanese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות, לימון, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו עגל Milanese עם סלט ארוגולה, Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות פאונד בין נייר שעווה עם מחבת כבדה קטנה לעובי 1/4 אינץ'. צלעות יהיו כ 10 אינץ ' רחב כל אחד. צלעות העונה עם מלח ופלפל. הגדר קו הרכבה: צלחת של קמח, צלחת רדודה עם ביצה מוכה, צלחת עם פירורי לחם בשילוב עם גבינה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף שכבה דקה של שמן למחבת גדולה מאוד מעל בינוני לחום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את 2 חתיכות העגל הראשונות. מבשלים 3 דקות בכל צד עד זהב שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים למגש הגשה וחוזרים עם בשר עגל שנותר. מנה זו מוגשת בסדר בטמפרטורת החדר. אין לשים עגל מבושל בתנור חם או שאתה תייבש אותו. כמו כן, לא לכסות את המגש עם נייר זה ילכוד קיטור ולהפוך את cutlets רטוב. הסיבה צלחת זו מושלמת עבור ארוחות ערב קטנות היא כי זה טעים מאוד נאכל בטמפרטורת החדר ובגלל הרוטב הוא גלם וקר. אתה אף פעם לא צריך למהר האורחים שלך למושבים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים עגבניות, בצל, בזיליקום וטפטוף עם שמן זית כתית. מתבלים את הרוטב הגולמי במלח גס, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
מלח גסמלח גס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
להעביר לקערה קטנה ולהגדיר על מגש עם עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מגש לקישוט עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
7
עגל עליון עם קצת לסחוט מיץ לימון ורוטב גלם וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)