פסטה עם אמנון ומיזיטרה
הפסטה של טילפיאן ומיזיטרה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 937 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כובע פטריות פורטובלו, שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מזית ' רה משחימה פסטה בחמאה, ספגטי חמאה חומה עם גבינה יוונית (Mizithra) , ו פסטה מתובלת עם אמנון.
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד מכרז, כ 8 דקות.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מניחים את פילה אמנון במרכז, ולהוסיף את העגבניות ופטריות. מתבלים עם פלפל, ואז סוחטים את מיץ הלימון על הכל.
מניחים חצי לימון סחוט למחבת.
מכסים ומבשלים כ -10 דקות, הופכים את הדג פעם אחת, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. לזרוק עם פסטה וחסה רומיין.
מגישים מעל ספגטי, ומקשטים עם גבינת Mizithra.