עגל Marsala עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שן שום, טימין, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד הקצף שוכך, אז פטריות sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל חום, כ 10 דקות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חום 1/2 שמן כפות עם 1 כפית חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שומן הוא חימום, במהירות לדלות 2 או 3 חתיכות של עגל בקמח, רועד את עודף, ואז לטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד (בשר עדיין יהיה מעט ורוד בפנים).
להעביר מגש עם מלקחיים ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. בשר עגל מוקפץ נשאר ב 2 קבוצות יותר באמצעות שמן וחמאה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הוסף Marsala למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי. מערבבים demiglace ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים בתערובת פטריות ומיצי עגל שנצברו על מגש, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מבשלים 2 דקות יותר וכפית על עגל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
9
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).