עגל פפריקש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פפריקש עגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך שמנת, אזובית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מכסים מחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
להוסיף שאלוט; להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté עד בצל הם זהובים, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל שאלוט לקערה קטנה.
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צדפות עגל לטפטוף במחבת ו sauté עד השחמה, על 1 דקה לכל צד, הוספת שומן יותר לפי הצורך והעברת עגל לצלחת אחרי כל אצווה. החזר תערובת בצל למחבת.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, פפריקה מתוקה, פפריקה חמה ומרג ' ורם. מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להחזיר עגל וכל מיצים שהצטברו לרוטב. מבשלים 1 דקה, הפיכת עגל למעיל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגל מגש.
מערבבים שמנת חמוצה לתוך רוטב וחום דרך (לא להרתיח). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.