קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עגל פפריקש

עגל פפריקש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פפריקש עגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך שמנת, אזובית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס שומן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל; מכסים מחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף שאלוט; להגדיל את החום בינוני גבוה ו sauté עד בצל הם זהובים, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צדפות עגל לטפטוף במחבת ו sauté עד השחמה, על 1 דקה לכל צד, הוספת שומן יותר לפי הצורך והעברת עגל לצלחת אחרי כל אצווה. החזר תערובת בצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שומן חזירשומן חזיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ, פפריקה מתוקה, פפריקה חמה ומרג ' ורם. מבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. להחזיר עגל וכל מיצים שהצטברו לרוטב. מבשלים 1 דקה, הפיכת עגל למעיל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר עגל מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרז ' ורםמרז ' ורם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מערבבים שמנת חמוצה לתוך רוטב וחום דרך (לא להרתיח). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
יוצקים מעל עגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)