קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עגל צלוי עם שאלוט, שומר וין סנטו

עגל צלוי עם שאלוט, שומר וין סנטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עגל קלוי עם שאלוט, שומר וין סנטו. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח גס כשר, וין סנטו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה, שומר קלוי, גזר, וצלי שאלוט, ו שעועית ירוקה, שומר צלוי, ובצלצלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מלח, טימין מיובש, ופלפל לבן בקערה קטנה. לשפשף 1 כף שמן על צלי. לשפשף תערובת מלח על צלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טימין מיובשטימין מיובש
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים בשר ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מעבירים צלי לצלחת.
6
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן, שאלוט, ושומר לאותו סיר. Sauté עד ירקות הם חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
להוסיף וין סנטו; להרתיח 3 דקות. מחזירים עגל לסיר, מתרפקים לירקות, ומוסיפים כמה ירקות. כיסוי; צלי עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז של אוגרי עגל 74°, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Vin SantoVin Santo
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מעבירים עגל למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
9
מערבבים טימין טרי לירקות. בישול נוזלי העונה עם מלח ופלפל. ירקות כפית ובישול נוזלי סביב צלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
10
עצה בשוק
11
חפשו שאלוט ירוק טרי עם עורות מבריקים וצמודים בשוקי האיכרים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון