עגל צלוי עם שאלוט, שומר וין סנטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עגל קלוי עם שאלוט, שומר וין סנטו. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח גס כשר, וין סנטו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות עגל עם שאלוט צלוי, ארוגולה ופולנטה רכה, שומר קלוי, גזר, וצלי שאלוט, ו שעועית ירוקה, שומר צלוי, ובצלצלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, טימין מיובש, ופלפל לבן בקערה קטנה. לשפשף 1 כף שמן על צלי. לשפשף תערובת מלח על צלי.
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן, שאלוט, ושומר לאותו סיר. Sauté עד ירקות הם חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות השחמה, על 12 דקות.
להוסיף וין סנטו; להרתיח 3 דקות. מחזירים עגל לסיר, מתרפקים לירקות, ומוסיפים כמה ירקות. כיסוי; צלי עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז של אוגרי עגל 74°, על 1 שעה 15 דקות.
מערבבים טימין טרי לירקות. בישול נוזלי העונה עם מלח ופלפל. ירקות כפית ובישול נוזלי סביב צלי.
חפשו שאלוט ירוק טרי עם עורות מבריקים וצמודים בשוקי האיכרים.