עדשים וקארי בטטה
עדשים מתכון קארי בטטה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, כמון טחון, בטטות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו קארי בטטה עדשים, עדשים וקארי בטטה, ו עדשים וקארי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים בצל ושום בשמן לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
בינתיים, למיין עדשים ולזרוק פסולת, ולאחר מכן לשטוף ולנקז עדשים.
מוסיפים עדשים, בטטות, אבקת קארי, כמון, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ומרק לתערובת בצל. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד עד העדשים רכים לנשוך ובטטות הם במכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.