עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת
עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת דורשת בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 708 אוהדים. אם יש לכם שמנת, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגה אדומה, לבנה וכחולה מפוארת, עוגה אדומה, לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה לבנה וכחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', ולאחר מכן ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ומכים בצבעי מאכל, חומץ ותמצית וניל.
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות(כ -3 כוסות בכל) וחולקות צמרות. מחבתות ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש את כל בועות אוויר.
אופים בתנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבתות, 25 עד 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה המחבתות. הפוך שכבות על מדפים וקלף את נייר שעווה. שכבות מגניבות לחלוטין.
חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה, ואז בשורה התחתונה עם נייר שעווה. נייר חמאה ומחבת אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מעבירים קמח עוגה יחד עם סודה לשתייה ומלח לקערה.
לטאטא חלבונים ביצה בקערה אחרת עם תערובת שמנת חמוצה עד בשילוב.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת קמח ותערובת שמנת חמוצה בקבוצות, החל וכלה בתערובת קמח וערבוב עד שהבלילה חלקה.
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
מנפים את הסוכר של הקונדיטוריה לתוך קערה ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת.
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מגישים פירות הנותרים בצד.
שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.