חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, בזיליקום, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלט עוף חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים אבן פיצה או הפוך אפייה בתנור; מחממים ל 500 מעלות F.
מברישים את העוף בשמן זית, ואז משפשפים עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
תבלינים
לשפשף תיבול יבש
3
מחממים מחבת גריל עד בינוני גבוה; גריל העוף עד מבושל דרך, כ 7 דקות לכל צד. גריל את הנקניק, מפנה, עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
4
בואו מגניב, ואז קוביות העוף ולפורר את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
נקניק
5
למתוח את בצק הפיצה על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'. לשים על קליפת פיצה עם קמח תירס או הפוך אפייה; להחליק את הבצק על אבן פיצה חמה או אפייה גיליון לבשל 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
6
החלק את הקרום בחזרה לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
7
מורחים עם רוטב פיצה, ואז למעלה עם מוצרלה 1/2 כוס, העוף, פפרוני ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
מוצרלה
פפרוני
עוף שלם
נקניק
מורחים
8
מפזרים את המוצרלה 1/2 כוס הנותרים ואת הפרמזן. להחזיר את הפיצה לתנור ואופים עד מבעבע, כ -7 דקות נוספות. למעלה עם הבזיליקום הטרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
מוצרלה
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
צילום: Con Poulos
10
פעיל: 40 דקות L סך הכל: 55 דקות l עושה: פיצה 12 אינץ