עוגה פאונד סוכר חום עם זיגוג חג שמנת
עוגה פאונד סוכר חום עם זיגוג חג שמנת דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. אם יש לך סוכר חום דומינו בתקיפות, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג, סוכר חום ועוגת שוקולד צ'יפס עם מייפל-אספרסו זיגוג, ו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה חום כהה וסוכרים מגורענים, מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים לתוך מחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מגישים עם זיגוג חג קרמי חם.