עוגות אהבה איטלקיות
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שבוע אהבה: אנחנו אוהבים...עוגות תפוחי אדמה מתוקים של גרהם, עוגות חיפושיות אהבה, ו עוגות שיקוי האהבה של אפרודיטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה גדולה, מקציפים עוגה
מרכיבי שכבה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית; לנצח 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
בקערה גדולה נפרדת, מערבבים ריקוטה
מלא כל כוס מאפין כשליש מלא עם הבלילה עוגה (אתה לא יכול להשתמש בכל הבלילה). מחלקים תערובת ריקוטה באופן שווה בין כוסות.
אופים 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להסיר מכוסות מאפין כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
כאשר עוגות מקורר לחלוטין, לעשות ציפוי. בקערה גדולה, להכות תערובת פודינג וחלב עם whisk עד בשילוב ולהגדיר. מקפלים פנימה קצפת. ציפוי מקטרת על גבי קאפקייקס.