עוגיות ביסקוף וקהלואה קראנץ ' יכולות להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 969 קלוריות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, קלואה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עומס יתר ביסקוף-עוגות ביסקוף וציפוי מעוטר בפירורי עוגיות, Cupcakes Kahlua שוקולד עם קרם Kahlua מילוי, ו עוגות שוקולד קלואה עם ציפוי קלואה.
הוראות
1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור.
2
מחממים את התנור ל-350 degrees.To הפוך cupcake
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים קמח, אבקת קקאו, סוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה ומערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החמאה, הביצים והוניל ומכים במהירות בינונית למשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את גרגרי הקפה המיידיים וחצי של Kahlua לתערובת והכה במשך 20 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף Kahlua הנותרים. לנצח במשך 20-30 שניות עד הבלילה חלקה. הבלילה תהיה דקה מספיק כדי לשפוך. לחלק אותו באופן שווה בין כוסות מרופדות.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים 18-22 דקות רק עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך כמה מהקאפקייקס יוצא נקי. הגדר את המחבת על מדף להתקרר. כפור את העוגות כאשר הם מגניבים לחלוטין.עצה: עבור cupcakes במכרז אור, קמח כפית וקקאו בקלילות למדידת כוסות (במקום לטבול את הכוסות לתוך הקמח או קקאו) ולאחר מכן לטאטא את רמת האמצעים מבלי להקיש או לרעוד them.To הפוך שוקולד לשפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים שוקולד ושמנת כבדה בקערה מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
8
בואו שוקולד ושמנת לשבת במשך 2-3 דקות כדי להמיס מבלי לערבב. ואז לאט לערבב תערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף מים 1 כף בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד עקביות לשפוך הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר 5 כפות ושמור מקום בקערה נפרדת. הניחו בצד את כל רוטב השוקו לקרר עד warm.To הפוך ציפוי
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים חלבונים ביצה וסוכר בקערה להציב מעל מים רותחים. להביא תערובת ל 160 מעלות F תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
13
תערובת העברה לעמוד מיקסר קערה, מצויד מצורף whisk והכה על מהירות גבוהה בינונית (מהירות 8 במטבח
14
עזרה לעמוד מיקסר)עד תערובת מתקררת מכפיל בנפח ויוצר פסגות נוקשות; על 10-12 דקות.
15
מוסיפים חמאה בחתיכה אחת בכל פעם, ערבוב לשלב לאחר כל תוספת. התערובת עשויה להיראות גבשושי וכמעט מקושקש מחפש-זה נורמלי. שמור ערבוב וזה יהיה אפילו וחלק שוב.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים מלח ווניל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים בביסקוף ומערבבים עד לשלב טוב.
18
להוסיף שמורות שוקולד לשפוך רוטב לתוך ציפוי. באמצעות מרית בעדינות לקפל אותו לתוך הציפוי, לא לערבב על כך פסים שוקולד להישאר.הרכבה
מרכיבים שתצטרך
19
חותכים Skor או
20
ברים הית לצורות רסיסים; להפריש. דק קוצצים כל שנותר על פירורים.מלא שקית מאפה עם קצה עגול. החזק שקית בצק ב 90 מעלות מעל הקאפקייק ומתחיל מהצינור ההיקפי פנימה ומעלה.באמצעות כפית טפטוף שוקולד על גבי ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
21
מפזרים פירורי Skor על שוקולד. הכנס רסיסי Skor לחלק העליון של ציפוי.