קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגות גלידת אגוזי לוז עם שוקולד

עוגות גלידת אגוזי לוז עם שוקולד
המתכון שוקולד אגוזים גלידה קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גלידת שוקולד, חלב מרוכז, אגוזי לוז לבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכונים דומים: עוגות פלנטיין בקרמל עם ציפוי גבינת שמנת אגוזי לוז שוקולד, עוגות פררו רושה: עוגות שוקולד עשירות עם אגוזי לוז, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את כל אגוזי לוז וקוקוס על תבנית אפייה וטוסט עד זהב עמוק, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בואו מגניב, ואז להעביר למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את הדגנים ואת החלב המרוכז ואת הדופק עד לתערובת טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
דגני בוקרדגני בוקר
5
תרסיס קל 6 כוסות מאפין פח עם ספריי בישול. מחלקים את תערובת הקוקוס בין הכוסות. להרטיב את האצבעות, ולאחר מכן לחץ על תערובת הקוקוס לתוך החלק התחתון ומעלה את הצד של כל כוס. להקפיא עד המשרד, לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קוקוסקוקוס
6
הסר את מחבת מאפין מהמקפיא. ממלאים את הקרום בגלידת קוקוס, מחליקים את צמרות. להקפיא עד המשרד, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
7
מעל כל קאפקייק גלידה עם כף של גלידת שוקולד (הפוך את הסקופ שטוח על הקרקעית כך שהוא יושב על גבי גלידת הקוקוס).
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידהגלידה
קוקוסקוקוס
קאפקייקסקאפקייקס
8
מגישים מיד או לכסות להקפיא עד 2 ימים. כדי unmold, להפעיל מרית אופסט סביב קצה כל כוס, ואז לחטט את העוגות. למעלה עם אגוזי לוז קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.