עוגות גלידת אגוזי לוז עם שוקולד
המתכון שוקולד אגוזים גלידה קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גלידת שוקולד, חלב מרוכז, אגוזי לוז לבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכונים דומים: עוגות פלנטיין בקרמל עם ציפוי גבינת שמנת אגוזי לוז שוקולד, עוגות פררו רושה: עוגות שוקולד עשירות עם אגוזי לוז, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מורחים את כל אגוזי לוז וקוקוס על תבנית אפייה וטוסט עד זהב עמוק, 8 עד 10 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר למעבד מזון.
מוסיפים את הדגנים ואת החלב המרוכז ואת הדופק עד לתערובת טחון דק.
תרסיס קל 6 כוסות מאפין פח עם ספריי בישול. מחלקים את תערובת הקוקוס בין הכוסות. להרטיב את האצבעות, ולאחר מכן לחץ על תערובת הקוקוס לתוך החלק התחתון ומעלה את הצד של כל כוס. להקפיא עד המשרד, לפחות 20 דקות.
הסר את מחבת מאפין מהמקפיא. ממלאים את הקרום בגלידת קוקוס, מחליקים את צמרות. להקפיא עד המשרד, כ -40 דקות.
מעל כל קאפקייק גלידה עם כף של גלידת שוקולד (הפוך את הסקופ שטוח על הקרקעית כך שהוא יושב על גבי גלידת הקוקוס).
מגישים מיד או לכסות להקפיא עד 2 ימים. כדי unmold, להפעיל מרית אופסט סביב קצה כל כוס, ואז לחטט את העוגות. למעלה עם אגוזי לוז קצוצים.