עוגות דג בקלה
Cod Fish Cakes could be just the pescatarian מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לך פלפל, שמן canolan, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 982 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות דג בקלה, עוגות דג בקלה, ו עוגות דג בקלה.
הוראות
מרתיחים ומועכים את תפוחי האדמה, מניחים אותם בצד.
מבשלים את הבקלה עד שהוא פתיתים בקלות.
מסננים ומקלפים את הדגים במזלג. הקפד להסיר את כל העצמות.
מערבבים את הדגים המתקלפים, תפוחי האדמה ושאר החומרים יחד היטב ביד. אם התערובת מתפוררת מדי, מוסיפים ביצה נוספת. אם דביק מדי, להוסיף עוד קצת פירורי לחם.
טופס את התערובת לתוך עוגות ומטגנים אותם על חום גבוה בינוני במחבת מצופה בשמן, עד נחמד משחי על צד אחד, ואז להפוך אותם ולהמשיך לבשל עד משחימים היטב בצד השני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס