קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוגות דג כתוש עם צ'ילי-סיד מאיו

עוגות דג כתוש עם צ'ילי-סיד מאיו
עוגות דג כתוש עם מיונז צ'ילי-ליים הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך גרידת ליים, אפונה, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת, עוגות דגים קיפר עם מיונז גרגיר, ו חזיר אידיוט על מיונז פלפל אדום ועוגות אפונה שחורות עיניים.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים עד מכרז, הוספת האפונה עבור 5 דקות הסופי. בינתיים, לשים את הדגים בצלחת מיקרוגל, נקודה עם חמאה, כיסוי עם סרט נצמד, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 3-4 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מסננים את תפוחי האדמה ואת האפונה, ואז לחזור למחבת ולרסק היטב. עור פתית את הדגים, ולאחר מכן להוסיף מחית העונה. צורה לתוך 8 עוגות עם ידיים מקומטות ואבק קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים את השמן במחבת לא דביקה, ואז מטגנים את עוגות הדגים עד פריך וזהוב, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את המיונז, סיד וצ ' ילי, ולאחר מכן לשרת עם עוגות דגים, פלחי לימון וסלט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו