עוגות דג כתוש עם צ'ילי-סיד מאיו
עוגות דג כתוש עם מיונז צ'ילי-ליים הוא מנה עיקרית המגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך גרידת ליים, אפונה, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת, עוגות דגים קיפר עם מיונז גרגיר, ו חזיר אידיוט על מיונז פלפל אדום ועוגות אפונה שחורות עיניים.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים, מלוחים עד מכרז, הוספת האפונה עבור 5 דקות הסופי. בינתיים, לשים את הדגים בצלחת מיקרוגל, נקודה עם חמאה, כיסוי עם סרט נצמד, ואז מיקרוגל על גבוה במשך 3-4 דקות עד מכרז.
מסננים את תפוחי האדמה ואת האפונה, ואז לחזור למחבת ולרסק היטב. עור פתית את הדגים, ולאחר מכן להוסיף מחית העונה. צורה לתוך 8 עוגות עם ידיים מקומטות ואבק קל עם קמח.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה, ואז מטגנים את עוגות הדגים עד פריך וזהוב, הופך פעם אחת.
מערבבים את המיונז, סיד וצ ' ילי, ולאחר מכן לשרת עם עוגות דגים, פלחי לימון וסלט, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו