קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוגות דגים אולטימטיביות

עוגות דגים אולטימטיביות
המתכון עוגות דגים האולטימטיבי יכול להתבצע בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. 465 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלחי לימון וגזרת נחלים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות סרטנים אולטימטיביות, ו עוגות הסרטן האולטימטיביות.

הוראות

1
מערבבים יחד 125ml מיונז, 1 כפות מעוגלות קצוצות בערך צלפים, 1 כפית מעוגלת חזרת מוקרם, 1 כפית מעוגלת חרדל Dijon, 1 קטן מאוד פינלי קצוץ שאלוט ו 1 כפית קצוצה דק פטרוזיליה flatleaf. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2
שכב 450g בקלה איסלנדית עור או פילה חמור ים ו 2 עלי מפרץ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
האדוק.האדוק.
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים מעל 150 מ "ל חלב ו 150 מ" ל מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מכסים, מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 4 דקות. תוריד את החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות כדי לסיים בעדינות בישול הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בינתיים, לקלף ולקצוץ 350 גרם מריס פייפר תפוחי אדמה לתוך גושים אפילו בגודל.
מרכיבים שתצטרך
מריס פייפרמריס פייפר
6
שים אותם בסיר ופשוט לכסות עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים קמצוץ מלח, מחזירים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות או עד מכרז, אבל לא נשבר.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הרם את הדג מתוך החלב עם כפית מחוררת ולשים על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ועוזבים לדקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
להטות את תפוחי האדמה בחזרה למחבת החמה על החום הנמוך ביותר שאתה יכול ולתת להם להתייבש במשך 1 דקות, מועך אותם עם מזלג ערבוב כך שהם לא מקל. אתה צריך מחית אור, רכה ויבשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את החום והכה ב 1 כף מעוגלת של הרוטב, ולאחר מכן גרידת לימון כפית,1 כף פטרוזיליה קצוצה קצוצה flatleaf ו 1 כף קצוץ עירית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מתבלים היטב עם מלח ופלפל. תפוח האדמה צריך להיות טעם טוב, כך לטעום ולהתאים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
לנקז את הנוזל מהדגים, לטחון קצת פלפל על זה, אז פתית אותו לחתיכות גדולות לתוך המחבת של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
באמצעות הידיים שלך, בעדינות להרים את הדגים ותפוחי אדמה יחד אז הם פשוט לערבב. אתה רק צריך כמה סיבובים, או שהדגים ייפרדו יותר מדי. שים בצד אחד וקריר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
מקציפים 1 ביצה על צלחת גדולה קמח קל לוח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
16
מורחים 85 גרם פירורי לחם לבנים טריים על תבנית אפייה. מחלקים את תערובת עוגת הדגים לארבעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
על הלוח המשוריין, ועם ידיים מקורנות, בזהירות לעצב לתוך ארבע עוגות, על 2.5 ס " מ עבה. אחד אחד, לשבת כל עוגה בביצה, מברשת מעל הצדדים כך שהוא מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
18
לשבת את העוגות על הפירורים, ללטף את הפירורים על הצדדים ואת צמרות כך שהם מכוסים קלות.
19
העברה לצלחת, כיסוי וצינה במשך 30 דקות (או עד יום קדימה).
20
חום 3-4 כפות ירקות או שמן חמניות במחבת גדולה. כדי לבדוק כאשר מוכן, לזרוק חתיכת פירורי הלחם היבש ב-אם זה רוחש במהירות הופך חום זהוב, הוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן חמניותשמן חמניות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מטגנים את עוגות הדגים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות בכל צד או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
22
מגישים עם שאר הרוטב (לסחוט קצת לימון לפי הטעם), פלחי לימון עבור לסחוט מעל וגזרת הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1256 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, קצוצים בערך (שטופים ומרוקנים אם מומלחים)צלפים, קצוצים בערך (שטופים ומרוקנים אם מומלחים)11 קילו קישואים,חזרת מוקרםחזרת מוקרם11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1קטןשאלוט, קצוץ דק מאודשאלוט, קצוץ דק מאוד11 קילו קישואים,פטרוזיליה שטוחה, קצוצה דקפטרוזיליה שטוחה, קצוצה דק450אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בקלה איסלנדית עור או פילה האדוק, ממקור בר קיימאבקלה איסלנדית עור או פילה האדוק, ממקור בר קיימא23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו350אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריס פייפר תפוחי אדמהמריס פייפר תפוחי אדמה1(יכול להיות או להרחיק)גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית חתוכהעירית חתוכה1(קיבלר)(קיבלר)1WES E אומנויות השפה האנגליתקמח, לעיצובקמח, לעיצוב3(חוֹרֶף)שמן צמחי או חמניות, לטיגון רדודשמן צמחי או חמניות, לטיגון רדוד1WES E אומנויות השפה האנגליתפלחי לימון וגזרת נחלים, כדי לשרתפלחי לימון וגזרת נחלים, כדי לשרת85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם לבנים טריים, רצוי יום או יומיים ישניםפירורי לחם לבנים טריים, רצוי יום או יומיים ישנים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.