המתכון עוגות דגים האולטימטיבי יכול להתבצע בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. 465 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלחי לימון וגזרת נחלים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות הדגים והביצים של נעמי דוגויד, עוגות סרטנים אולטימטיביות, ו עוגות הסרטן האולטימטיביות.
הוראות
1
מערבבים יחד 125ml מיונז, 1 כפות מעוגלות קצוצות בערך צלפים, 1 כפית מעוגלת חזרת מוקרם, 1 כפית מעוגלת חרדל Dijon, 1 קטן מאוד פינלי קצוץ שאלוט ו 1 כפית קצוצה דק פטרוזיליה flatleaf. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
רגל טלה, מעצם
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2
שכב 450g בקלה איסלנדית עור או פילה חמור ים ו 2 עלי מפרץ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
האדוק.
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים מעל 150 מ "ל חלב ו 150 מ" ל מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מכסים, מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 4 דקות. תוריד את החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות כדי לסיים בעדינות בישול הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בינתיים, לקלף ולקצוץ 350 גרם מריס פייפר תפוחי אדמה לתוך גושים אפילו בגודל.
מרכיבים שתצטרך
מריס פייפר
6
שים אותם בסיר ופשוט לכסות עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים קמצוץ מלח, מחזירים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות או עד מכרז, אבל לא נשבר.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
8
הרם את הדג מתוך החלב עם כפית מחוררת ולשים על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ועוזבים לדקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
להטות את תפוחי האדמה בחזרה למחבת החמה על החום הנמוך ביותר שאתה יכול ולתת להם להתייבש במשך 1 דקות, מועך אותם עם מזלג ערבוב כך שהם לא מקל. אתה צריך מחית אור, רכה ויבשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את החום והכה ב 1 כף מעוגלת של הרוטב, ולאחר מכן גרידת לימון כפית,1 כף פטרוזיליה קצוצה קצוצה flatleaf ו 1 כף קצוץ עירית.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
כסף ללא נעליים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מתבלים היטב עם מלח ופלפל. תפוח האדמה צריך להיות טעם טוב, כך לטעום ולהתאים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
לנקז את הנוזל מהדגים, לטחון קצת פלפל על זה, אז פתית אותו לחתיכות גדולות לתוך המחבת של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
באמצעות הידיים שלך, בעדינות להרים את הדגים ותפוחי אדמה יחד אז הם פשוט לערבב. אתה רק צריך כמה סיבובים, או שהדגים ייפרדו יותר מדי. שים בצד אחד וקריר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
מקציפים 1 ביצה על צלחת גדולה קמח קל לוח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
16
מורחים 85 גרם פירורי לחם לבנים טריים על תבנית אפייה. מחלקים את תערובת עוגת הדגים לארבעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
על הלוח המשוריין, ועם ידיים מקורנות, בזהירות לעצב לתוך ארבע עוגות, על 2.5 ס " מ עבה. אחד אחד, לשבת כל עוגה בביצה, מברשת מעל הצדדים כך שהוא מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
18
לשבת את העוגות על הפירורים, ללטף את הפירורים על הצדדים ואת צמרות כך שהם מכוסים קלות.
19
העברה לצלחת, כיסוי וצינה במשך 30 דקות (או עד יום קדימה).
20
חום 3-4 כפות ירקות או שמן חמניות במחבת גדולה. כדי לבדוק כאשר מוכן, לזרוק חתיכת פירורי הלחם היבש ב-אם זה רוחש במהירות הופך חום זהוב, הוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן חמניות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
מטגנים את עוגות הדגים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות בכל צד או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
22
מגישים עם שאר הרוטב (לסחוט קצת לימון לפי הטעם), פלחי לימון עבור לסחוט מעל וגזרת הנחלים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.