עוגות כרובית פריכות עם רוטב עשבי תיבול וסלט ארוגולה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 354 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, פרחים כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות כרובית פריכות עם רוטב טבילת יוגורט, פיצות סלט קישואים וארוגולה עם רוטב גבינה כרובית, ו נקניק פריך וסלט ארוגולה.
הוראות
כדי להכין עוגות, מניחים כרובית, תפוחי אדמה, ושאלוט על תבנית אפייה.
טפטוף 1 1/2 כפות שמן על ירקות; לזרוק.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
מניחים תערובת כרובית במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ. לגרד תערובת לקערה.
מוסיפים פונטינה, טימין, מלח, 1/2 פלפל כפית, וביצה, ערבוב היטב.
שלב panko ו Parmigiano-רג ' יאנו בצלחת רדודה. שימוש בידיים רטובות, תערובת כרובית צורה לתוך 8 (1 אינץ ' עבה) קציצות; לדלות בתערובת panko.
מניחים קציצות על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה, מפנה פעם אחת.
כדי להכין רוטב, לשלב שמנת חמוצה והבא 5 מרכיבים (דרך שום) בקערה קטנה.
כדי להכין סלט, לשלב ארוגולה, עגבניות, 2 כפיות שמן, ומיץ; לזרוק היטב מעיל.
מניחים 1 תערובת ארוגולה כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון עם 2 עוגות ו 1 כף רוטב עשב.