עוגות כרובית פריכות עם רוטב עשבי תיבול וסלט ארוגולה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 354 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, פרחים כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות כרובית פריכות עם רוטב טבילת יוגורט, פיצות סלט קישואים וארוגולה עם רוטב גבינה כרובית, ו נקניק פריך וסלט ארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין עוגות, מניחים כרובית, תפוחי אדמה, ושאלוט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
שמנת מתוקה נוספת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
טפטוף 1 1/2 כפות שמן על ירקות; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים תערובת כרובית במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ. לגרד תערובת לקערה.