קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סובה-אדממה עם סטייק אגף

סלט סובה-אדממה עם סטייק אגף
סלט סובה-אדממה עם סטייק אגף דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום ולנטין. אם יש לכם חומץ אורז, שמן קנולן, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק אגף ואדממה עם רוטב ווסאבי, סטייק אגף עם אדממה מוקפצת ורוטב ווסאבי-חרדל, ו סלט סובאן קר ופטה עם פסטו אדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 2 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף סובה; מבשלים 4 דקות.
3
הוסף אדממה; מבשלים 2 דקות או עד שסובה נגמר.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
4
מסננים ושוטפים במים קרים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים תערובת סובה בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הוסף סטייק צלע בגריל בסיסי, פלפל, גזר ובצל; לזרוק היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
סטייק צלעסטייק צלע
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
שלב חומץ ושאר החומרים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
טפטוף מעל תערובת סובה; לזרוק בעדינות למעיל. מכסים ומצננים.

מרכיבים