עוגות לימון אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות לימון אוכמניות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 227 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת לימון, אבקת סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות אוכמניות עם ציפוי קרם חמאה לימון ורוטב אוכמניות, עוגות אוכמניות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגות לימון ואוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל-375°f (350°F למחבתות חשוכות או לא דביקות).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה קטנה, בעדינות לזרוק 2 כפות של העוגה היבשה לערבב עם 1 1/2 כוסות אוכמניות מעיל; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים תערובת עוגה יבשה, מים, שמן, 1 כף קליפת לימון מגוררת, ביצים וגבינה שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מקפלים תערובת אוכמניות לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 17 עד 23 דקות או עד צמרות הם חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר, חמאה, 1 כפית קליפת לימון, מלח, וניל 1 כף חלב במהירות גבוהה על 4 דקות או עד חלקה היטב מעורבב, הוספת חלב יותר על ידי כפית במידת הצורך. עוגות פרוסט עם ציפוי.
מקשטים עם 1 אוכמניות כוס, קליפת לימון ועלי נענע. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.