עוגות מנגו-ליים
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו קליפת ליים, סוכר, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Summery Lime-Mango Shortcakes, עוגת קצרצרים בטעם מנגו תות, ו סיד פרג גרעינים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, סוכר, 1 כפית קליפת לימון, חלב ושמן עד צורות בצק רכות. טיפה בצק על ידי 2 כפות על גבי גיליון עוגיות.
אופים 9 עד 12 דקות או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב פודינג, מיץ לימון 1/2 קליפת לימון עד מעורבב היטב.
לפצל לחמניות חמות. למלא העליון עם תערובת מנגו ופודינג. למעלה עם ציפוי מוקצף.