עוגיות מקרוני וגבינה אפויות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 588 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, שמן זית, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, עוגות מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. ספריי 2 (12 כוס) מאפין או מחבתות קאפקייקס עם ספריי בישול ירקות. באמצעות 1 כוס פירורי הלחם, מעיל את החלק הפנימי של כל כוס מאפין עם פירורי לחם, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את טורקיה הקרקע או עוף, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, על 5 עד 8 דקות. להפריש לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מסננים ומוסיפים לקערה גדולה. מערבבים את ההודו מבושל ואת הגבינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת הפסטה מוכנה לתוך תבניות הקאפקייקס, מילוי שווה בערך 2/3 מלא. מסדרים כמה חתיכות של עגבניות, ברוקולי ואספרגוס לתוך כל כוס. למעלה עם שכבה דקה של פירורי הלחם הנותרים טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
שוש מחרוזת נעליים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
אופים עד חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר במשך כמה דקות בזהירות unmold עם כף על מגש הגשה.
10
* הערה של קוק: כדי blanch ירקות, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את הירקות ומבשלים 1 עד 2 דקות עד פריך מאוד. באמצעות מסננת קטנה, להסיר את הירקות ומיד לצלול לתוך קערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)