עוגות סלמון ושרימפס
עוגות סלמון ושרימפס עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 275 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, בצל, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוגות סלמון ושרימפס, קציצות סלמון דרום מערביות או עוגות סלמון, ו סלמון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה קמרונס).
הוראות
מחממים את תנור התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מחממים 1 כפית שמן צמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל אדום ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהם רכים, 5 עד 8 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים עם מיונז, חרדל דיז ' ון, רוטב ווסטרשייר ותיבול פירות ים.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית.
מניחים סלמון ושרימפס במחבת, ומבשלים עד מעט אטום ומצופה בחמאה, כ -2 דקות.
מניחים פירורי לחם פנקו ו -3 כפות חמאה בקערה חסינת מיקרוגל. מבשלים גבוה עד שהחמאה נמסה, בערך 20 שניות.
מערבבים פירורים וחמאה, ומתבלים במלח שום.
מוסיפים את תערובת המיונז 1 כף בכל פעם כדי להרטיב את תערובת הסלמון והשרימפס.
מערבבים את תערובת פירורי הלחם, 1 כף בכל פעם, לקערה עם תערובת הסלמון והשרימפס, רק עד שהמרכיבים נוצרים בקלות לעוגות. יוצרים 6 עוגות בגודל 4 אינץ ' ומניחים על תבנית האפייה המוכנה.
צולים עוגות סלמון ושרימפס בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 7 עד 10 דקות, הופכים פעם אחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו