עוגות סרטנים לואיזיאנה עם רוטב טרטר קריאולי
עוגות סרטנים לואיזיאנה עם רוטב טרטר קריאולי הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבן, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות סרטנים ברוטב טרטר חריף, עוגות סרטנים פריכות ברוטב טרטר, ו עוגות סרטנים מטוגנות עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
כדי להכין עוגות סרטנים, מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים למדוד 2 כוסות.
שלב 1 פירורי לחם כוס, בצל, הבא 8 מרכיבים (דרך ביצה לבן); לערבב היטב. מחלקים תערובת סרטן ל 8 מנות שוות. טופס כל חלק לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים 1 כוס פירורי לחם בצלחת רדודה. קציצות חפירה, אחד בכל פעם, בפירורי לחם.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 4 קציצות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקציצות.
מקשטים עם גבעולי פטרוזיליה ופלחי לימון, אם תרצה בכך.טיפ: רוטב הטרטר עומד במשך 10 דקות כדי לתת לטעמים להתמזג, אבל אתה יכול לעשות את זה עד יום קדימה ולאחסן אותו, מכוסה, במקרר. בשר סרטנים עושה עוגות סרטנים גדולות, אבל הם נוטים להתפרק. טפל בהם בסבלנות ובעדינות לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.
![יין אובר לורן שרדונה]()
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.