עוגות פודינג קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות פודינג קוקוס. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, קוקוס, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 10%. נסו עוגות קוקוס פורטוגזיות, עוגות קוקוס עם שוקולד מריר, ו עוגות פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר ועמילן תירס בסיר בינוני. התערובת תהיה עבה. בהדרגה לטאטא קרם, חלב וקוקוס עד חלקה.
מחממים את התערובת על חום בינוני ומבשלים, ממשיכים לערבב עם כף עץ, עד שהתערובת התעבה מעט (זה יגיע לרתיחה).
הסר מהחום ומערבבים בתמציות וניל וקוקוס.
להעביר את פודינג לקערה חדשה, לכסות את פני השטח עם ניילון לעטוף ולהשאיר להתקרר. בעוד הפודינג מתקרר, מחממים את התנור ל 191°. משמנים קלות פח מאפין 12 מחבת.
חותכים את גיליון בצק עלים לשניים, הצבת חצי אחד על גבי השני ולהניח בצד במשך 5 דקות.
מגלגלים את המאפה בחוזקה מהקצה הקצר, עוטפים בנייר שעווה או קלף ומניחים את בול העץ במקרר למשך כ-5 דקות.
מוציאים מאפה מהמקרר וחותכים לשנים עשר סיבובים.
להניח כל סיבוב על לוח מקומח קל לגלגל כל אחד החוצה עד שהם בקוטר 10 ס " מ. לחץ על סיבובים מאפה לתוך פח מאפין. מעט לצבוט את החלקים חופפים בחלק העליון של כל פח. ודא את הבצק התחתון הוא עבה יותר כי מאפה בצד. לגרוף את פודינג מקורר לתוך מאפים ואופים במשך 30-35 דקות, עד שניהם בצק פודינג הם זהובים. פודינג יכול להיות כתמים כהים על גבי זה - זה נורמלי לחלוטין ואפילו הרצוי. השאר את הטארטים בפח במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הרפרפת תשקע, אבל שוב, זה בסדר. תהנו! אלה הם הטובים ביותר נהנו היום הם עשויים.