עוגות קוקוס
עוגות קוקוס דורש כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. למתכון הזה מ טעם הבית יש 400 מעריצים. לכו לחנות ואספו תמצית שקדים, קוקוס נוסף, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס מלאים רפש עם ציפוי חלאות ביצה { המכונה קאפקייקס ליים קוקוס}, בית מלא: קאפקייקס קוקוס, מילוי קרם לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו עוגות שוקולד עם ציפוי קוקוס {עוגות שמחה שקדים}.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים תמציות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה קוקוס.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו את גבינת שמנת, חמאה ותמציות עד חלקה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. עוגות פרוסט; מפזרים קוקוס קלוי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב קאפקייק קוקוס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "