קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוגות ריזוטו צ'ייב

עוגות ריזוטו צ'ייב
עוגות ריזוטו צ'ייב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: קרם אפונה & ריזוטו צ'ייב, ריזוטו צ'ייב עם שמן כמהין, ו ריזוטו אספרגוס לימון-צ'ייב.

הוראות

1
מביאים סיר גדול (4 ליטר) של מים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך ולהוסיף 1/2 כף מלח ואורז Arborio. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות. גרגרי האורז יהיו רכים למדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את האורז בתוך מסננת לרוץ מתחת למים קרים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לנקז היטב.
4
בינתיים, לטאטא יחד את היוגורט, ביצים, עירית, פונטינה, 1 1/4 כפיות מלח, והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את האורז מקורר ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר במשך 2 שעות או לילה, עד לקבלת פנים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים את panko בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
8
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. טופס כדורים של תערובת האורז באמצעות כדור גלידה סטנדרטי (2 1/4 אינץ') או כף גדולה. ללטף את הכדורים לתוך קציצות 3 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקום 4 עד 6 קציצות panko, פונה פעם מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מניחים את הקציצות בשמן החם ומבשלים, פונה פעם אחת, במשך כ 3 דקות בכל צד עד עוגות ריזוטו הם פריך ושחמו יפה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מניחים על מחבת גיליון מצופה בנייר קלף ומתחממים בתנור עד 30 דקות. המשך בישול בקבוצות, הוספת שמן לפי הצורך, עד שכל העוגות מטוגנות. לארגן על מגש הגשה ולהגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף