קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות46
ציון בריאות15
מגזין

עוגות שוקולד ללא גלוטן

עוגות שוקולד ללא גלוטן
עוגות שוקולד ללא גלוטן עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 558 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 46 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך ג'ינג'ר גבישי, שבבי שוקולד מריר, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד מריר-ללא גלוטן / נטול לקטוז, עוגת שוקולד ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד טראפל מנטה נשיקת נשיקה {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית בינונית, מניחים שבבי שוקולד. בכוס מדידה נוזלית כוס 2 כוס, קרם מיקרוגל שנחשף על 1 1/2 דקות גבוהות, או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים קרם על שבבי שוקולד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים עד חלקה. מקררים כ -40 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
מחממים תנור ל 177°. Spray 46 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה. למלא כוסות שלושה רבעים מלאים (על 1 1/2 מדידה כף כל אחד).
5
אופים 11 עד 14 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב 5 דקות. בזהירות להסיר מחבת למתלה קירור; מגניב לחלוטין, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
במידת הצורך, לחמם תערובת שוקולד במיקרוגל על בינוני (50%) 20 שניות, ערבוב כל 10 שניות עד עקביות חלקה צנרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מניחים 1/2 תערובת שוקולד כוס בשקית לקשט מצויד קצה עגול עם פתיחה 1/8 אינץ'. הכנס טיפ למרכז העליון של עוגה 1, על באמצע הדרך למטה לתוך עוגה. בעדינות לסחוט שקית לקשט, מושך כלפי מעלה עד העוגה מתנפחת מעט מילוי מגיע למעלה. חזור עם עוגות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מניחים את תערובת השוקולד הנותרים בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה על 30 שניות או רק עד רך מספיק כדי כפית מעל ועוגות זיגוג. מערבבים עד חלקה. תערובת שוקולד חמה כפית על כל עוגה. למעלה עם קישוטים, ולאחסן רופף מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך