עוגות שוקולד ללא גלוטן
עוגות שוקולד ללא גלוטן עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 558 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 46 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך ג'ינג'ר גבישי, שבבי שוקולד מריר, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד מריר-ללא גלוטן / נטול לקטוז, עוגת שוקולד ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד טראפל מנטה נשיקת נשיקה {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית בינונית, מניחים שבבי שוקולד. בכוס מדידה נוזלית כוס 2 כוס, קרם מיקרוגל שנחשף על 1 1/2 דקות גבוהות, או עד חם.
יוצקים קרם על שבבי שוקולד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים עד חלקה. מקררים כ -40 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד עבה.
מחממים תנור ל 177°. Spray 46 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה. למלא כוסות שלושה רבעים מלאים (על 1 1/2 מדידה כף כל אחד).
אופים 11 עד 14 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב 5 דקות. בזהירות להסיר מחבת למתלה קירור; מגניב לחלוטין, כ 20 דקות.
במידת הצורך, לחמם תערובת שוקולד במיקרוגל על בינוני (50%) 20 שניות, ערבוב כל 10 שניות עד עקביות חלקה צנרת.
מניחים 1/2 תערובת שוקולד כוס בשקית לקשט מצויד קצה עגול עם פתיחה 1/8 אינץ'. הכנס טיפ למרכז העליון של עוגה 1, על באמצע הדרך למטה לתוך עוגה. בעדינות לסחוט שקית לקשט, מושך כלפי מעלה עד העוגה מתנפחת מעט מילוי מגיע למעלה. חזור עם עוגות שנותרו.
מניחים את תערובת השוקולד הנותרים בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה על 30 שניות או רק עד רך מספיק כדי כפית מעל ועוגות זיגוג. מערבבים עד חלקה. תערובת שוקולד חמה כפית על כל עוגה. למעלה עם קישוטים, ולאחסן רופף מכוסה במקרר.