קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

הבשר המשומר והכרוב הכבוש של שרה

הבשר המשומר והכרוב הכבוש של שרה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הבשר המשומר והכרוב של שרה יכול להיות מתכון מעולה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמנת, חזה בקר משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר המשומר לתוך החלק התחתון של תנור איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לפזר את התבלין כבישה על חזה הבקר.
3
שכבה של סלרי, גזר, תפוחי אדמה ובצל על העטין, בהתאמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
יוצקים את הבירה סטאוט לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
הוסף מספיק מים חמים לבישול האיטי כדי לכסות את חזה הבקר על ידי לפחות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מבשלים על גבוה עד בריסקט מגיע עקביות הרצוי, 7 עד 8 שעות.
7
הסר את חזה הבקר וירקות מן הבישול האיטי לקערה גדולה; לכסות עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הסר 1 כוס של הנוזל בתנור האיטי; לשפוך לתוך סיר קטן על חום בינוני. מבשלים את הנוזל עד נפח מופחת על ידי כמחצית, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
להעביר את הנוזל מופחת לקערה קטנה; מערבבים את חזרת ושמנת חמוצה לתוך הנוזל כדי להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
לטבול את פלחי הכרוב בנוזל הנותר בבישול האיטי; לבשל עד הכרוב מתרכך עדיין שומרת על כמה crispiness, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
11
הסר את הכרוב על מגש. מצקת נשאר נוזל מן הבישול האיטי לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
חותכים את חזה הבקר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
13
מגישים עם תערובת הירקות, כרוב, רוטב חזרת, ונוזל מן התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים