קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים

עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים
המתכון עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, אבקת קקאו הולנדית בתהליך, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגות שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא יחד את הקקאו ומים רותחים בקערה קטנה עד בשילוב. לאט לאט להקציף את החלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית גבוהה עד רך ואור בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לנצח עוד 4 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המערבל למהירות בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
להוסיף שליש מתערובת הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים חצי מתערובת הקקאו ומערבבים עד רק incorporated. המשך הוספת תערובת הקמח הנותרים ותערובת קקאו, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה בין בארות מאפין (הבארות יהיו כשני שלישים מלאים).
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מניחים את המחבתות זה לצד זה בתנור ואופים במשך 15 דקות. מסובבים את המחבתות מלפנים ומאחור לצד ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא נקי, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים את המחבתות על מדפים תיל ולתת להם להתקרר במשך 10 דקות.
1
מניחים את החמאה, חמאת בוטנים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות גבוהה עד אור, רכה, ומאוגדת באופן מלא, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.הפעל את המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את אבקת הסוכר עד שהוא משולב, כ -30 שניות. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט, ולהפוך את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים עד הציפוי הוא שמנת ורך, על 3 דקות.כפור את העוגות ומפזרים את השוקולד, אם משתמשים. אם אתה לא מתכנן לאכול את הקאפקייקס בתוך 4 שעות, לקרר אותם עד הציפוי מתקשה, ואז אוהל רופף עם ניילון לעטוף עד 3 ימים. לפני ההגשה, לתת את הקאפקייקס לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, מגולח (אופציונלי)שוקולד מריר, מגולח (אופציונלי)24ספינות קאפקייקס מניירספינות קאפקייקס מנייר1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים טבעית ללא מלח (ללא תוספת סוכר)חמאת בוטנים טבעית ללא מלח (ללא תוספת סוכר)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "