קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות שוקולד קרמל מלוחות

עוגות שוקולד קרמל מלוחות
המתכון שוקולד עוגות קרמל מלוח יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 684 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתייה, ליקר קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות שוקולד קרמל מלוחות, עוגות שוקולד קרמל מלוחות, ו עוגות שוקולד קרמל מלוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 345 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס עם ספינות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הסוכר, הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה. בסיר קטן מעל חום נמוך לחמם 1 כוס מים, חמאה ואספרסו. אל תרתח! רק להמס את החמאה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מערבבים את חלב החמאה, ביצים ותערובת קפה בקערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים ומערבבים עם מקצף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
סקופ הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס ואופים במשך 10 עד 12 דקות. בדוק אם יש לך אחדות על ידי החדרת קיסם שיניים לתוך העוגות. אם זה יוצא נקי, הם נעשו. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור גנאש: בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים את השוקולד והקרם עד בשילוב וחלק. תוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את ליקר הקפה אם משתמשים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
8
כדי להרכיב: באמצעות corer תפוח או כף קטנה, לגרוף באר קטנה באמצע במרכז הקאפקייקס. כפית 1 כפית של גנאש לתוך הבאר, כמו גם מברשת כמה על החלק העליון של העוגות. מלא שקית מאפה עם קצה צנרת על פי בחירתך עם חמאה קרמל מלוח. צינור חמאה ישירות על גבי cupcakes.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מקשטים כרצונך.
10
לאט לאט לחמם את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
בעת חימום הקרם, בסיר אחר מעל חום בינוני, מוסיפים שליש מהסוכר והמלח ומערבבים עם כף עץ עד לנוזל. המשך להוסיף את שארית הסוכר במרווחים של שליש. לאחר כל הסוכר הוא מומס, להמשיך לערבב את הקרמל עד שהוא מגיע צבע חום כהה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
כבה את החום ולהוסיף את השמנת החמה לאט מאוד במרווחים תוך ערבוב. היזהר מאוד לא לשרוף את עצמך! קרמל מוכן פעם הקרם וקרמל הם חלקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
מעבירים לקערה לקירור. אפשר 1 שעה להתקרר בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים את תערובת קרמל מקורר לקערת ערבוב עם מצורף משוט במהירות בינונית, מוסיפים את החמאה במרווחים. לאחר קרם חמאה חלקה הוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד קצוץשוקולד קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי11 קילו קישואים,ליקר קפה, אופציונליליקר קפה, אופציונלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,אספרסו מיידיאספרסו מיידי1צביטהגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2ביצים שלמות, בטמפרטורת החדרביצים שלמות, בטמפרטורת החדר