עוגות תפוחים קרמל
. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגות תפוחים קרמל, עוגות תפוחים קרמל, ו עוגות תפוחים קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 24 כוסות קאפקייקס עם ספינות נייר.
מניחים את העוגה לערבב לתוך קערה גדולה, ויוצקים במים, שמן צמחי, וביצים. עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה, לנצח עד רטוב בשילוב, על 30 שניות. הגדל את מהירות המערבל למדיום, והכה למשך 2 דקות. מערבבים את התפוח הקצוץ, וממלאים את כוסות הקאפקייקס מוכנות בערך 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה וקיסם עץ מוכנס למרכז הקאפקייק יוצא נקי, כ -20 דקות.
הסר מחבתות cupcake למתלה חוט להתקרר.
כאשר הקאפקייקס התקררו, להמס את הקרמלים עם חלב התאדה בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה בשילוב, על 4 דקות.
מורחים את הדובדבן בקרמל על העוגות ומפזרים בוטנים קצוצים. הכנס מקל עץ למרכז של כל קאפקייק.