קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות אספרסו שוקולד

עוגיות אספרסו שוקולד
אם יש לכם מלח כשר, סוכר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו באז באז באז: חמאה חומה סופגניות בננה עם זיגוג אספרסו עבור # NationalCoffeeDay, אספרסו באז אנרגיה ברים, ו עוגיות אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים שוקולד במיקרוגל או בדוד כפול, מטאטא מדי פעם עד חלקה ואז לתת מגניב מעט. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עם כף עץ עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בשוקולד מקורר עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה קטנה מערבבים יחד מלח וקמח. מקציפים את הקמח לתערובת שוקולד בשתי תוספות, וממשיכים עד שהבצק פשוט מתחבר. מחלקים בצק לשני כדורים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
קמח משטח עבודה גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה 1/8 אינץ'. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 2 אינץ (או צורה אחרת חותך על פי בחירתך) לחתוך כ 24 עוגיות. מסדרים על גיליונות אפייה עוזב 1 אינץ ' בין כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
אופים עוגיות עד יבש מחפש על פני השטח אבל לא סדוק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
7
הפוך מילוי מוקה: בקערה בינונית, להכות יחד חמאה, אבקת קקאו, חלב, ואספרסו מיידי. מקציפים בכוס אחת סוכר. לטעום, אם תרצה, להכות עוד חצי כוס סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מוקהמוקה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
להרכיב עוגיות: המחצית העליונה של העוגיות עם מילוי מוקה. השתמש החצאים האחרים כדי להשלים את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מוקהמוקה