עוגיות אספרסו שוקולד
אם יש לכם מלח כשר, סוכר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו באז באז באז: חמאה חומה סופגניות בננה עם זיגוג אספרסו עבור # NationalCoffeeDay, אספרסו באז אנרגיה ברים, ו עוגיות אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ממיסים שוקולד במיקרוגל או בדוד כפול, מטאטא מדי פעם עד חלקה ואז לתת מגניב מעט. בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עם כף עץ עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בשוקולד מקורר עד מופץ באופן שווה.
בקערה קטנה מערבבים יחד מלח וקמח. מקציפים את הקמח לתערובת שוקולד בשתי תוספות, וממשיכים עד שהבצק פשוט מתחבר. מחלקים בצק לשני כדורים ומקררים במשך 30 דקות.
קמח משטח עבודה גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה 1/8 אינץ'. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 2 אינץ (או צורה אחרת חותך על פי בחירתך) לחתוך כ 24 עוגיות. מסדרים על גיליונות אפייה עוזב 1 אינץ ' בין כל עוגייה.
אופים עוגיות עד יבש מחפש על פני השטח אבל לא סדוק, על 15 דקות.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין.
הפוך מילוי מוקה: בקערה בינונית, להכות יחד חמאה, אבקת קקאו, חלב, ואספרסו מיידי. מקציפים בכוס אחת סוכר. לטעום, אם תרצה, להכות עוד חצי כוס סוכר ממתקים.
להרכיב עוגיות: המחצית העליונה של העוגיות עם מילוי מוקה. השתמש החצאים האחרים כדי להשלים את הכריכים.