עוגיות אפרסק אוסטריות II
עוגיות אפרסק אוסטריות II עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם רום, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות אפרסק אוסטריות II, עוגיות אגוז אוסטרי, ו עוגיות אוסטרי Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה 1 כוס סוכר עד חלקה. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה, מערבבים לתוך התערובת מוקרם לסירוגין עם החלב.
מגלגלים בצק לתוך כדורי 1 אינץ 'ומניחים כדורי 1 אינץ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוגיות מתחילות להשחים בתחתית. הסר מסדינים אפייה מגניב על מדפי תיל.
כאשר עוגיות הן לגמרי מגניב, לגלף חור לתוך הצד השטוח של כל עוגייה באמצעות סכין קטנה. שמור את הפירורים. בקערה חסינת חום, ממיסים שבבי שוקולד במיקרוגל או מעל מחבת של מים רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד חלקה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את השוקולד המותך, ריבת משמש, פקאן טחון, רום ופירורים שמורים עד מעורבב היטב. מלא את המרכזים המגולפים של העוגיות בתערובת השוקולד והדבק שתי עוגיות יחד עם הצדדים מילוי כדי ליצור צורה אפרסק.
מחלקים את כוס הסוכר הנותרת לשתי קערות. קערה אחת צריכה להכיל 1/4 כוס ו 3/4 כוס בשנייה. צבע את הקערה הקטנה עם צביעה אדומה על ידי עבודה זה עם האצבעות. צבע את הקערה השנייה עם צביעה צהובה ולהוסיף קמצוץ של הסוכר האדום אליו כדי להפוך צבע אפרסק.
מברישים כל עוגייה עם מים ומגלגלים אותם תחילה בסוכר הצהוב, ואז טובלים חלק מהם לתוך הסוכר האדום כדי לתת להם סומק. הכנס גבעולים ירוקים פלסטיק לתוך הדף עבור אפקט מציאותי.