עוגיות בייקון
מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לך בייקון לא מאובטח, ביצה, נבט חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס, 10 ימים של עוגיות: עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון, ו עוגיות בננה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה רדודים גדולים עם נייר קלף.
מחממים מחבת nonstick בינונית מעל בינוני ומבשלים בייקון עד פריך, פונה פעם או פעמיים, על 6-7 דקות.
לנקז בייקון, להעביר ללוח חיתוך, דק קוצצים אותו. שמור 1 כף שומן חזיר.
מערבבים את הבייקון הקצוץ, קמח, נבט חיטה וחלב יבש בקערה בינונית.
להקציף יחד שומן בייקון שמורות, ביצה, מרק ופטרוזיליה בקערה נפרדת.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש ומערבבים עם כף או מרית גומי עד בצורת בצק מחוספס. ללוש את הבצק בקערה 5-6 פעמים עד שהוא מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ'. עם חותך עוגיות עגול 2 אינץ', לגזור פינוקים ולהעביר את דפי האפייה מוכן. לחץ על כל השאריות יחד, ללוש פעם או פעמיים, ולאחר מכן להתגלגל 1/4 אינץ ' עובי לחתוך יותר פינוקים; לחזור במידת הצורך.
אופים פינוקים עד השחמה קלה וקשה למדי, סיבוב המחבתות מלמעלה למטה פעם אחת, על 35-40 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין; ביסקוויטים יתקשו כפי שהם מגניבים. לאחסן במיכל אטום.