פנה עם כדורי בשר הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 872 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, עגבניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כדורי בשר מיידיים עם פסטה פנה, פנה אפוי עם כדורי בשר בסגנון איטלקי, ו צ'ילי הודו עם פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה להוסיף פירורי לחם חלב ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים ביצים ו 1/2 כוס גבינת רומנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנו
ביצה
3
מוסיפים את טורקיה בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר. מתבלים במלח ופלפל. צורה לתוך כדורי גולף בגודל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורקיה כולה
בשר
4
במחבת גדולה מחממים את השמן על חום גבוה בינוני. כאשר כמעט עישון, להוסיף כדורי בשר ובלי לזוז או להפוך את הבשר, לאפשר לו חום במשך כ 3 דקות. הפוך כדורי בשר בצד השני חום. המשך לבשל עד שכל הצדדים הם חום זהוב, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים רוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ולאפשר קציצות להתבשל במשך 5 דקות. כבה את החימום והתחמם על הכיריים. היזהר לא overhandle את כדורי הבשר שכן הם רכים ושבירים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
כיריים
6
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
8
מסננים פסטה במסננת. אין לשטוף פסטה עם מים שכן אתה רוצה לשמור על עמילנים טבעיים פסטה כך הרוטב יהיה להיאחז פנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
9
הסר כדורי בשר מן הרוטב והמקום בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
יוצקים קצת רוטב עגבניות על כדורי בשר, אבל להשאיר כ 1 כוס רוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
כדורי בשר
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מניחים את פנה מבושל לתוך המחבת עם הרוטב שנותר לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים פסטה רטובה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מגישים לצד כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
14
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
16
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
17
לטגן עד שכל הירקות רכים, על 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
18
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 1 שעה או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
19
הסר עלי דפנה ובדוק לתיבול. אם הרוטב עדיין טעם חומצי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי להשלים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
עלי דפנה
תיבול
רוטב
20
מוסיפים חצי מרוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר. אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ויוצקים 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות פלסטיק במקפיא. זה יקפא עד שישה חודשים.