עוגיות ביסקוף ממולאות כפולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ממולאים ממולאים כפולה עוגיות ביסקוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, ממרח ביסקוף פריך, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות ביסקוף תוצרת בית עם ציפוי גבינת ביסקוף קרם, ביסקוף ממולאים Snickerdoodles, ו ביסקוף ממולא מאפינס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בדוכן של מיקסר חשמלי, להכות את החמאה והסוכרים עד אור ורך.
מוסיפים ביצים ווניל, ביסקוף קרמי ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
מניחים קמח וסודה לשתייה בקערה קטנה.
הוסף לבלילה ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב. מקפלים בשוקולד צ ' יפס. הבלילה תישאר דביקה ורטובה. אתה יכול לקרר את הבלילה במשך כ 1/2 שעה כדי לקבל בצק מוצק יותר לעבוד עם, או שאתה יכול לעבוד עם הבצק כפי שהוא, אבל חלק ממנו ייצמד לידיים שלך כפי שאתה ממלא אותו עם הביסקוף הנותר. בחרתי רק לעבוד עם הבלילה כפי שהוא כי לא היה לי הסבלנות לקרר אותו.
לגרוף כפית גדולה של בצק ולשטח אותו לתוך כף היד שלך.
הוסף כ 1 כף של ביסקוף פריך להפיץ לאמצע. ואז לקפל בצק עוגיות לגבות כך שהוא חותם ומכסה את התפשטות הביסקוף לחלוטין.
אופים במשך כ 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
הסר ולתת מגניב במשך כמה דקות לפני ההגשה.