טבילה ביסקוויטים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טבילה ביסקוויטים, ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, ו לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 204°. קו אפיית מסגרת גדולה עם נייר קלף.
לטאטא קמח מחיטה מלאה, קמח לחם, אבקת אפייה, מלח, אבקת בצל, סודה לשתיה, טימין, ומרווה בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים חמאה ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
לטאטא 1 כוס חלב חמאה וביצה בקערה קטנה כדי להתמזג.
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עם מזלג עד שתרטבו באופן שווה (הבצק יהיה מעט דביק).
הפעל בצק ביסקוויט החוצה על משטח עבודה מקומח. ללוש בקצרה רק עד הבצק מגיע יחד, על 4 סיבובים. לאסוף בצק לכדור. שימוש בידיים, לשטח בצק לעובי 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויט בקוטר 2 אינץ ' או חותך עוגיות טבול בקמח, לחתוך את הכדורים.
העברת סיבובים לתבנית אפייה מוכנה, מרווח 1 עד 1 1/2 אינץ ' זה מזה. לאסוף שאריות בצק; לשטח עד עובי 3/4 אינץ ' לחתוך סיבובים נוספים.
מברשת צמרות של ביסקוויטים עם חלב חמאה נוסף.
אופים ביסקוויטים עד צמרות הם זהב בהיר בודק מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 22 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קצת קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. עוגיות מגניב לחלוטין, ואז לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש עוגיות עטופות בנייר כסף בתנור 177° כ 10 דקות, אם תרצה, או לשרת בטמפרטורת החדר.
בהמשך: מרכיבים יבשים (הראשון
יכול להיות מעורבב עד 2 ימים קדימה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר.
* קמח חיטה מלאה לבן הוא טחון מ 100 אחוז חיטה לבנה קשה. הוא מכיל את כל הנבט ואת הסובין (והערך התזונתי) של חיטה מלאה רגילה, אבל יש צבע בהיר באופן טבעי טעם מתון יותר. הוא זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות ומ kingarthurflour.com.