עוגיות ביצי פסחא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. "לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה, לתקן את זה. נסו עוגיות חג הפסחא, עוגיות ביצי פסחא, ו עוגיות ביצי פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין עוגיות, כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהיר
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, תוך ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות). הכה ב 1 כפית וניל וביצה.