עוגיות ג'ינג'ר-שקדים
עוגיות ג'ינג'ר-שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 48 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות ג'ינג'ר שקדים, עוגיות שוקולד ג'ינג'ר שקדים, ו עוגיות ג'ינג'ר-שקדים עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את השקדים עם 3 כפות של הסוכר ואת התהליך לאבקה גסה.
מעבירים לקערה ומערבבים בקמח, זנגביל וקמצוץ מלח.
בקערה גדולה, להכות את החמאה עם 3 כפות הנותרים של סוכר ווניל עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד בשילוב.
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים כל חצי ללוג באורך 6 אינץ'. לעטוף כל יומן פלסטיק וצינה עד המשרד, לפחות 3 שעות או עד 3 ימים.
מחממים התנור ל 350 וקו 2 גיליונות עוגיות עם נייר קלף. פרוס את יומני הבצק בעובי 1/4 אינץ 'ולסדר את הפרוסות 1 אינץ' בנפרד על יריעות העוגיות מוכן.
אופים את העוגיות במשך כ 18 דקות, או עד הזהב על תחתית וקצוות; להעביר את המחבתות באמצע דרך האפייה. החלק את הקלף עם העוגיות על מדפי תיל ותן לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.