עוגיות דובדבן שוקולד ללא גלוטן
עוגיות דובדבן שוקולד ללא גלוטן עשויות להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, פקאן, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כמהין חלבון דובדבן שוקולד זוגי (ללא גלוטן & יכול להיות טבעוני מדי!), עוגיות שוקולד כפולות עם נתחי שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, Paleo), ו ללא גלוטן ביצים ללא שוקולד כפול חמאת בוטנים ביס עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף ריינולדס; להפריש. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות יבשה, תערובת פודינג יבשה, דובדבנים ופקאנים.
מוסיפים חמאה מומסת, ביצים ווניל; מערבבים עד צורות בצק רכות.
זרוק את הבצק על ידי מדידה מעוגלת כפות על גבי יריעות עוגיות מרופדות; לשטח מעט.
אופים 9 עד 11 דקות או עד סט. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי.
בינתיים, בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקרם שנחשפו על 30 עד 45 שניות; מערבבים עד חלקה. כפית נדיבה כפית נדיבה על כל עוגייה; להפיץ על עוגיות. אפשר שוקולד להגדיר עד המשרד, על 1 שעה.