עוגיות דלעת ג'ינג'ר
אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, בטי עשירה & קרם שמנת ציפוי גבינת שמנת, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות דלעת ג'ינג'ר, עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, ו עוגות דלעת ג'ינג'ר עם ציפוי גבינת שמנת ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים למעט ציפוי עד צורות בצק רכות. להכניס למקרר 30 דקות.
תנור חום עד 177°. Drop בצק על ידי ערימת כף גדוש 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות ungreased.
אופים 8 עד 11 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לפחות 5 דקות.
ציפוי כפית לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון.
חותכים על 1/4 אינץ ' את הפינה של התיק. לסחוט שקית לטפטף זיגוג על עוגיות.
בואו לעמוד עד סט, על # # דקות.