עוגיות הולנדיות
עוגיות הולנדיות הן צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, קיצור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו 100% חיטה מלאה הולנדית Kruidnootjes (או עוגיות זנגביל הולנדיות), עוגיות תיבת קרח הולנדיות, ו עוגיות ספייס הולנדיות (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, שלושה תבלינים ולהניח בצד.
מערבבים עד מעורבב, קיצור, סוכר, מולסה וחלב חמוץ. כדי להוסיף את תערובת הקמח, אגוזי מלך, צימוקים ואתרוג.
להפוך את הבצק על גיליון גדול של נייר שעווה או נייר כסף. צורה לתוך גליל 2 אינץ ' בקוטר. לעטוף בנייר או לסכל ולשמור במקרר במשך כמה שעות או לילה (או אפילו עד שבועיים).
כ -15 דקות לפני זמן האפייה, להדליק תנור מראש חום ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
פרוס בצק מקורר 3/8 אינץ ' עבה ומניח על גיליון עוגיות משומן.
אופים כ 15 דקות או עד הסוף.