קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות הקומפוסט של מומופוקו

עוגיות הקומפוסט של מומופוקו
אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות הקומפוסט של Momofuku יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ביצים, סוכר חום, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קומפוסט Momofuku מותאמות, מתכון עוגיות הקומפוסט של Momofuku Milk Bar, ו עוגיות קומפוסט.

הוראות

1
במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכרים וסירופ תירס על בינוני גבוה במשך שתיים עד שלוש דקות עד רך צהוב חיוור בצבע. לגרד את הצדדים עם מרית.במהירות נמוכה יותר, להוסיף ביצים וניל לשלב. להגדיל את מהירות ערבוב בינוני-גבוה ולהתחיל טיימר במשך 10 דקות. במהלך תקופה זו גרגרי הסוכר יתמוססו במלואם, התערובת תהפוך לצבע לבן חיוור כמעט והתערובת המוקצפת שלך תכפיל בגודל.כאשר הזמן נגמר, במהירות נמוכה יותר, מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
2
מערבבים 45-60 שניות רק עד הבצק שלך מגיע יחד וכל שרידי מרכיבים יבשים שולבו. אל תתרחק מן המיקסר שלך במהלך תקופה זו או שאתה תסתכן על ערבוב הבצק. לגרד את הצדדים של קערת ערבוב עם מרית. באותה מהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת של מרכיבי האפייה האהובים עליכם ומערבבים במשך 30-45 שניות עד שהם מתערבבים באופן שווה לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף את המאכלים החטיף האהוב עליך האחרון, חתירה שוב במהירות נמוכה עד שהם פשוט משולבים.באמצעות 6 עוז. סקופ גלידה, בצק עוגיות חלק על קלף מרופד sheetpan.לעטוף בצק עוגיות גורף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק לקרר עבור מינימום של שעה אחת או עד שבוע 1. (שמתי ניילון נצמד על תבנית האפייה שלי ותקעתי את כל הדבר במקרר במשך שעה.)לא לאפות את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר או שהם לא ישמרו על צורתם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים את התנור ל 400 F. קח את הפלסטיק את העוגיות שלך ואופים 9 עד 11 דקות. בעוד בתנור, העוגיות יהיה לנפח, פצפוצים spread.At 9 דקות, העוגיות צריך להיות השחמה על הקצוות רק מתחיל חום לכיוון המרכז. השאירו את העוגיות בתנור למשך דקות נוספות אם הצבעים האלה לא מתאימים והעוגיות שלכם עדיין נראות חיוורות וברכות על פני השטח.מגניב את העוגיות לחלוטין על מחבת הסדין לפני העברה לצלחת או מיכל אטום או פח לאחסון. בטמפרטורת החדר, הם יישארו חמישה ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף