עוגיות השוקולד צ'יפס של אסתר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו עוגיות השוקולד צ'יפס של אסתר, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה שני בשליש התחתון ואז מחממים ל 375°f. קו 2 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, סוכר, סוכר חום להכות על מהירות בינונית, גירוד הקערה מדי פעם, עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד בשילוב, על 2 דקות. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, ערבוב עד רק בשילוב.
מוסיף את bittersweet ו semisweet שוקולד צ ' יפס ואת זנגביל מסוכר לקפל עד רק incorporated. מכסים בניילון נצמד, לוחצים על הפלסטיק ישירות על פני הבצק ומצוננים לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
זרוק את הבצק על ידי ערמת 2 כפות על גבי דפי האפייה, משאיר כ 2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים בערך באמצע האפייה, עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות. מגניב את העוגיות על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. המשך לאפות עוגיות על גיליונות אפייה מקורר. האם קדימה: העוגיות ניתן אפוי קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.