תבשיל פולנטה גביני
תבשיל פולנטה זול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך גבינת פונטינה, גבינת מוצרלה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינה פולנטה ותבשיל ביצים, Cheesy Polenta, ו קרם, גבינה פולנטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן קלות צלחת תבשיל 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני-גבוה. מערבבים פלפל ירוק, שום, בצל ירוק; לבשל עד פלפל מתרכך, על 3 דקות.
יוצקים רוטב מרינרה ומבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים יחד פונטינה ופרובולונה בקערה.
מורחים שכבה דקה של רוטב על תחתית תבנית האפייה מוכנה. מסדרים 1/3 של פרוסות פולנטה בצלחת, העליון עם 1/3 תערובת פונטינה ופרובולונה.
מורחים שכבה דקה של רוטב על גבינות. חזור על שכבות פעמיים. תבשיל מעולה עם גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה תוססת וחומה זהובה, כ -25 דקות.