עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותאספי את אוז. סוכר וניל, ביצה, עוגיות אוריאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, ו עוגיות ועוגת גבינה עם גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחבת 8 אינץ ' עם נייר קלף, הן הבסיס והן הצדדים.
מערבבים יחד את עוגיות אוריאו הקרקע וחמאה מומסת ולחץ אותו למחבת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק אותו ולחץ עליו בחוזקה.
לטאטא יחד את גבינת שמנת וסוכר וניל בקערה עד חלקה.
מוסיפים את הביצה, ואחריו קרם עד שהוא יוצר תערובת חלקה. מערבבים את עוגיות אוריאו הקצוצות ושופכים אותו על הקרום במחבת העוגה. למעלה עם עוד כמה עוגיות אוריאו ואופים בתנור שחומם מראש ב 160°c באמבט מים במשך 35-45 דקות. המרכז עדיין צריך להיות קצת jiggly.לאחר קירור, לקרר את העוגה לפחות 3-4 שעות לפני חיתוך. המרקם והטעם מתפתחים עוד יותר.