קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת

עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות ותאספי את אוז. סוכר וניל, ביצה, עוגיות אוריאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, עוגיות ועוגת גבינה עם שמנת, ו עוגיות ועוגת גבינה עם גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מחבת 8 אינץ ' עם נייר קלף, הן הבסיס והן הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד את עוגיות אוריאו הקרקע וחמאה מומסת ולחץ אותו למחבת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק אותו ולחץ עליו בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לטאטא יחד את גבינת שמנת וסוכר וניל בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הביצה, ואחריו קרם עד שהוא יוצר תערובת חלקה. מערבבים את עוגיות אוריאו הקצוצות ושופכים אותו על הקרום במחבת העוגה. למעלה עם עוד כמה עוגיות אוריאו ואופים בתנור שחומם מראש ב 160°c באמבט מים במשך 35-45 דקות. המרכז עדיין צריך להיות קצת jiggly.לאחר קירור, לקרר את העוגה לפחות 3-4 שעות לפני חיתוך. המרקם והטעם מתפתחים עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.