עוגיות ופודינג שמנת
אם יש לכם חלב, קורנפלור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו טעם ותגיד ימי חמישי-עוגיות ועוגיות פודינג שמנת, עוגיות ועוגת פודינג שמנת, ו עוגיות וקרם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שזה התעבה עקביות כמו פודינג, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה וקרם.
שים את העוגיות לתוך שקית פלסטיק resealable ולרסק קלות עם הצד החלק של פטיש בשר או החלק התחתון של כוס מדידה. שמור 1/2 כוס של עוגיות כתוש ומערבבים את השאר לתוך הפודינג. כפית את הפודינג לתוך שש עד שמונה כוסות בודדות העליון עם עוגיות מרוסקות שמורות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "